Egypti, El Tur marraskuu 2010

Egypti, El Tur marraskuu 2010

Postby thero » 21.5.2010 12:46

Viime vuonna suuren suosion saanut ryhmäreissu Egyptin El Turiin saa toisinnon! Tänä vuonna on tarkoitus tarjota mahdollisuus joko yhden tai kahden viikon reissuun. Viikon reissujen ajankohtia on kaksi. Myös pohditaan freestyle klinikan järjestämistä aloitteleville freestylisteille.

Matkojen alustavat ajankohdat ovat:
2 vkon reissu: 5.-19.11.2010
1 vko, 1. lähtö: 5.-12.11.2010
1 vko, 2. lähtö: 12.-19.11.2010

Jokaiselle lähdölle on alustavasti varattu 10 paikkaa. Paikkojen lukumäärää säädetään tarpeen mukaan.

Matkan hinnat vahvistuvat hieman myöhemmin, tiedotan niistä myös tänne.

Jos reissu kiinnostaa, tee alustava varaus heti! Ensimmäiset paikat on jo varattu... Jos et vielä pysty varaamaan, laita sähköpostia, niin liitän sinut postituslistalle.

Lisää Oceansourcesta ja El Turista voit katsoa täältä: http://www.oceansource.net

Terveisin,
Tero O. Nieminen
Oceansource.net
tero@oceansource.net
puhelin 045 1216 300

Matkan järjestää yhteistyössä Oceansource (UK) ja Lahden Valmismatkat. Oceansource vastaa maapalveluiden järjestämisestä Egyptissä (lentokenttäkuljetukset, majoitus, vuokraamopalvelut) ja Valmismatkat vastaa lentojen järjestämisestä. Matkat voit varata suoraan minulta, minä hoidan Oceansourcen tiimijäsenenä maapalvelupaketit ja välitän matkustajan tiedot edelleen Lahden Valmismatkoille. Maapakettien maksut suoritetaan suoraan Oceansourcelle (britteihin) ja lennoista Valmismatkat lähettää laskun sähköpostitse suoraan matkalaisille. Oceansource on rekisteröitynyt matkanjärjestäjä Travel Trust Association kautta (http://www.traveltrust.co.uk/), jonka kautta maksetut rahat ovat turvassa. Lahden Valmismatkat on rekisteröitynyt Suomen valmismatkarekisteriin.
thero
Advanced Member
 
Posts: 62
Joined: 6.5.2008 9:05

Return to Kurssit, tapahtumat, messut

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron