Page 1 of 1

Suomen Talvipurjehtijaliitto ry - jäsenkokous, kutsu

PostPosted: 19.4.2010 9:38
by terrieri
Suomen Talvipurjehtijaliitto ry on vuonna 1987 perustettu yhdistys jonka tavoitteena on edistää talvipurjehdusta ja siihen liittyvää kilpailutoimintaa Suomessa sekä olla yhteistyössä kansainvälisten liittojen kanssa. Yhdistyksen suurin hanke tälle vuodelle on talvipurjehduksen MM kisojen, eli WISSA 2011:n järjestäminen maaliskuussa 2011, mutta muutakin toimintaa on valmisteilla.

Liiton ensimmäinen kokous muutamaan vuoteen pidettiin tammikuussa 2010 SaimaaGardensin kilpailun yhteydessä ja siinä päätettiin pitää jatkojäsenkokous kunhan vanhat paperit on saatu selvitettyä ja uusi toimintasuunnitelma sekä muut valmistelut on tehty.

Sopiva ajankohta on 8.5.2010, Lahden Water Sport tapahtuman yhteydessä, eli Mukkulan koulun auditoriossa, Lippokatu 1, klo 14:00. http://lwc.fi/vesi/index.html

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen asiat, täydennetään hallitusta, päivitetään jäsenrekisteriä sekä valmistellaan ensi talven tapahtumia. Kaikki talvipurjehtijat, seurojen edustajat sekä muut lajista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Feodor Gurvits
yhdistyksen puheenjohtaja
040 3581413
feodor.gurvits ät airice.fi