Talvikisoja

Talvikisoja

Postby Sami » 21.10.2009 14:08

Ahep!

Sain tuossa kilpailuaiheista viestiä Terrieriltä, jonka puolesta postaan nämä tänne:

Imatran Tiurunniemessä liepeillä järjestetään 9.-10.1.2010 yhteistyössä Saimaa Gardensin (http://www.saimaagardens.fi) kanssa. Pääasiallisena lajina on WWEC osakilpailu (purjekelkkojen rata ja slalom), mutta mukaan toivottiin myös leijoja, joten järkkään sinne myös venäläisen Club Overpowerin kautta sikäläisiä leijakuskeja. (Itse asiassa homma meni niin että kun viime vuonna ajettiin WWEC, niin siitä tihkui jotain tietoa Venäjälle, sittemmin Riiassa porukkaa tuli mun luo "hei, teillä on kuulemma EM:t Lappeenrannassa ensi talvena, me tullaan!" :) .

Kelkat ajaa rataa ja slalomia, leijapuolelle toivoisin niin rataa kuin crossiakin (crossissa muutama leija kerrallaan ajaa kahden slöörin osuutta jossa toisessa on vapaavalintainen hyppykin mukana vaikuttamassa pisteytykseen). Rata-ajo riippuu jäiden tulosta, eli jos ollaan pelkästään Tiurussa, niin ahdasta tulee olemaan, jos laivaväylä jäätyy, niin sitten on koko selkä käytettävissä.

Kuopiossa on vastaavantyyppinen kisa 13.-14.2.2010 kaupungin sataman lähettyvillä, viikko ennen jäämaratonia. Siinä venäläisosallistumisesta ei niin kovin suurta tietoa, mutta hyvä se on järjestää kisa omillekin kavereille.

Nämä molemmat tähtää siihen että 2011 saataisiin vietyä WISSA:n MM-kisat niin leija kuin purjeluokissa Suomessa.

Vastaavia isoja leijatapahtumia ei ole tietääkseni järjestetty, joten olisi hyvä että mukaan saataisiin mahdollisimman paljon toimitsijoita, tulevia sponsoreita ja kisaajia opettelemaan touhua.


Eli jos vaan tuon tyyppinen kisailu kiinnostaa, niin nyt olis pari mahdollisuutta. Ja jos löytyy halukkuutta osallistua järjestelyihin tavalla tai toisella, niin kaikki apu otetaan varmasti vastaan, lisätietoja terrieriltä.

Pari aiheeseen liittyvää sivustoa:

http://www.wissa.org/
http://www.winterwindsurf.com/
Sami
Sami
Member
 
Posts: 23
Joined: 9.3.2007 15:41

Return to Kurssit, tapahtumat, messut

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron