windsurf klinikka & ryhmämatka El Tur / Egypti

windsurf klinikka & ryhmämatka El Tur / Egypti

Postby thero » 10.8.2009 14:26

Paljon toivottu ja kysytty ryhmäreissu / suomiklinikka!

Nyt on tarjolla reissu, jonne kannattaa lähteä mukaan joko klinikalla tai ilman! Kohteena on El Tur Egyptissä. Tässä alkuinfoa aiheesta. Lisää tietoa tulee (esim. hintatiedot) mahdollisimman pian!

Matkakohde: El Tur, Egypti
Matkan ajankohta: 7.-14. marraskuuta 2009

El Tur on loistava purjelautailukohde, joka tarjoaa monipuoliset olosuhteet ja tasaisen, kohtalaisen varman tuulen. Tarjolla on neljä eri purjehdusaluetta: Beginger Bay soveltuu esim. vesilähtöharjoitteluun, Moses Bay tarjoaa täydellisen tasaista vettä, The Point hyppyramppeja ja maininkeja ja Habibi Wave Beach on aito aaltobiitsi cross-onshore tuulella. Voisi sanoa, että kaikkea on kaikille...

Majoitus on Hotel Moses Bay:ssa. Hotelli on aivan rannassa, jossa on välivuokraamo Oceansource. Majoitus on puolihoidolla, eli aamiainen ja illallinen kuuluu hintaan.

Vuokraamo Oceansource toimii päämajanamme rannassa. Vuokraamosta löytyy Rrd:n laudat, purjeita löytyy Ezzyä, Neil Prydea, Severneä ja Tushinghamia.

Majoitus, välinevuokrauksen ja klinikan opetuksen järjestelyistä vastaa Oceansource. Hintoja ei ole vielä tätä kirjoittaessa varmistettu, mutta lisään ne tänne asap.

Lisää tietoa El Turista löytyy osoitteesta: www.oceansource.net (sivut englanniksi, jos kaipaat tietoa suomeksi, niin kysy multa!). Uusimmassa Surf&Kite -lehdessä on myös kirjoitus kohteesta.

Lentojen järjestelyistä vastaa matkatoimisto Lahden Valmismatkat. Lentoyhtiö on Bulgarian Air, lento on Helsingistä Sharm El Sheikhiin, välilasku Luxorissa (ei poistuta koneesta).

Lentomatkojen hinta on 445 euroa / henkilö.

Purjesurffiklinikka / low intermediate
Oceansource järjestää samalle ajalle klinikan, jossa opettajana toimii kokenut surffaaja Make Jaakonsaari. Make on kokenut myös surffikurssien vetäjänä. Opetusta/klinikkaa on 2-4 tuntia per päivä, noin neljänä/viitenä päivänä viikon aikana. Toki vesillä opastetaan enempikin, kun samoilla vesillä surffataan. Opetuksessa käytetään apuna video-opetusta ja videokuvan analysointia. Opetuksessa keskitytään aloittelevan keskitason purjelautailijan taitojen kehittämiseen. Eli käytännössä treenataan vesilähtöjä, jalkalenkkejä, trapetsia, plaanaavaa ajoa, vastakäännöksiä, plaanaavaa jiippiä... eli ei ihan aloittelijalle, mutta ei ihan konkarillekaan. Ja taitotason mukaan tietenkin räätälöidään tarpeen mukaan!

Klinikassa on paikkoja noin kahdeksalle, varaa paikkasi heti!

Jos et low intermediate kurssia kaipaa, niin ei se mitään, mukaan pääsee ilman kurssiakin!

Varaus/ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu matkaan alustavasti minulle. Ilmoitan tiedot edelleen Oceansourcelle ja Lahden Valmismatkoille. Oceansourcelta tulee lasku majoituksesta, välinevuokrasta ja klinikasta (mikäli osallistut klinikalle). Maksu suoritetaan suoraan heille. Samoin Lahden Valmismatkat ottaa suoraan ilmoittautuneesen yhteyttä, lähettää laskun ja matka-asiakirjat suoraan osallistujalle.

Lisää tietoa ja ilmoittautumiset:
Tero O. Nieminen
thero@me.com
puhelin 045 1216 300

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi heti!!!!
thero
Advanced Member
 
Posts: 62
Joined: 6.5.2008 9:05

Re: windsurf klinikka & ryhmämatka El Tur / Egypti

Postby Fin-40 » 12.8.2009 8:49

DAMN! :D

Hieno veto jätkät. Tekisi mieli lähteä mukaan., mutta...

Kuulostaa tosi hyvältä. Makén hehkutukset oli sitä luokkaa, että paikan on pakko olla hyvä. :D
Hyvää matkaa teille :)
--The Wind Is Out There
Fin-40
Advanced Member
 
Posts: 286
Joined: 5.3.2007 8:27

Re: windsurf klinikka & ryhmämatka El Tur / Egypti

Postby thero » 13.8.2009 11:31

Mikko, keväällä viimeistään uusiksi (ehkä)...
Tero
thero
Advanced Member
 
Posts: 62
Joined: 6.5.2008 9:05


Return to Kurssit, tapahtumat, messut

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron