Luistinkelkan teräpaketti

Purjelaudan rakentaminen, korjaus, freeskate jne

Luistinkelkan teräpaketti

Postby terrieri » 14.12.2009 22:40

Sain tingattua konepajoilta tarjouksia sen verran että neljän luistimen paketti holkkeineen olisi myytävissä 110 euron hintaan. Pelkät luistimet on 90 euroa. Halvempaan ei tämän vuoden puolella pääse.

Samat luistimet käy sekä Hibernoihin että L Pro kelkkoihin. Luistimet on CNC koneistuksen jäljiltä, eli liukuu jäällä ja pitoa riittää, mutta jos haluaa lisää nopeutta, niin liukupinta kannattaa vetää nauhahiomakoneella (vaatii ohjaimen rakentamista, Varkaudessa löytyy yksi sellainen kone) ja reunat täytyy pyöristää (minulta saa ohjeet).

Tälläinen korkeampi luistin elää ihan eri lailla kuin perinteinen freeskeden luistin, eli kelkka kulkee huomattavan paljon paremmin. Jos ei omista Hibernaa ja haluaa rakentaa oman kelkan tulisi luistimet kiinnittää metalliprofiiliin M10 pultilla.

Pakettiin kuuluu siis neljä luistinta CNC koneistuksella, neljä muovipalaa (väri muu kuin kuvan musta) holkin ja luistimen väliin sekä neljä rosteriholkkia.

En uskalla tilata näitä hirveätä määrää ja osalle seteistä on jo ottajat. Laittakaa siis varauksia sähköpostiin feodor piste gurvits ät airice piste fi. Luistimet kulkee minun kyydissä Helsinki- Lappeenranta - Varkaus suunnalla ja matkahuollolla kauemmas.
Attachments
HiSkate.jpg
HiSkate.jpg (61.76 KiB) Viewed 2866 times
terrieri
Advanced Member
 
Posts: 80
Joined: 3.4.2007 10:31

Return to Rakentelu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron