Edullista majoitusta Gran Canarialla / Pozo

Maahantuojille, jälleenmyyjille jne.

Edullista majoitusta Gran Canarialla / Pozo

Postby jnyman » 27.2.2017 23:22

¡Hola!

Pieni perheemme on löytänyt uuden kodin pienestä rannikkokylästä Arinagasta, Gran Canarialta. Itse ollaan lainelautailijoita, mutta täällä saaren itäpuolella kun on päivittäin hyvät tuulet ja naapurista löytyy kansainvälisesti tunnettu purjelautailuspotti Pozo Izquierdo, niin ajateltiin, että markkinoidaan luonnollisesti myös täällä.

Mikäli tulevat lomareissusi suuntautuvat keväällä Gran Canarialle ja kaipaat edullista (15 €/hlö/yö) majoitusta turistialueiden ulkopuolelta, niin tarjoamme mieluusti huoneen tai useamman käyttöönne. Ruoanlaitto-, pyykinpesu-, varusteiden kuivatus jne. mahdollisuudet löytyvät. Arinaga on elävä kylä, josta löytyy tarpeelliset palvelut, hyviä paikallisia ravintoloita sekä uimaranta. Vuokra-auto on tarpeen saaren kiertämiseen.

Gran Canarialle (Las Palmas) pääsee suorilla lennoilla ja aika ajoin hyvin edullisesti, tänään viimeksi löysin Tjäreborgilta edestakaiset äkkilähtölennot 65 eurolla. Yhteyden saatte meihin helpoiten sähköpostitse joona.nyman@gmail.com :!:

Kuvia majoituksesta löytyy: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Terveisin saarelta,

Joona
jnyman
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 27.2.2017 23:12

Return to Kaupalliset ilmoitukset

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron