M: Wavelaudat JP Thruster Quad 93l ja Quatro KT Quad 83l

M: Wavelaudat JP Thruster Quad 93l ja Quatro KT Quad 83l

Postby Juhanip » 9.9.2019 21:56

Wave-lautoja myyntiin uusien alta:

- 2015 JP Thruster Quad 93l. -400e-
Erittäin hyvä yleisveivari 4,5-5,5 keleihin. Ite oon käyttänyt Hangosta Mauille ja about kaikkea siltä väliltä. Ekaksi veivariksikin toimii erinomaisesti, koska litroja ja leveyttä (60cm) on riittävästi kannattelemaan. 5 eväboksia eli voi ajaa quadina, thrusterina, twininä tai singlenä oman maun mukaan. Evät mukaan thrusteri ja quadi setuppeihin (eli 5 evää mukaan). Pelkillä thruster evillä (3 evää mukaan) voin myydä laudan 350e.
Hyvä kuntoinen seuraavilla huomautuksilla: Keskimmäisen eväboksin alkuperäisten ruuvireikien kierteet korkanneet joten olen korjannut asentamalla lukkomutterit kiinteästi eväboksiin (kts kuva). Kosmeettisia vaurioita. Keulassa yksittäinen pikapaikka, missä pinnan gealcoatissa oli halkeema ja laitoin varmuuden vuoksi. Ei ole imenyt vettä, laminaatti ehjä alla. Vasemman sivuevän ruuvireiän ympärillä kannessa myös gealcoatissa pieniä crackeja, kansi ei ole pehmeä näistä kohtaa, en ole korjannut mitenkään, koska lähinnä kosmeettisia myös.
Tuossa arvostelu laudasta: https://www.windsurf.co.uk/test/jp-thru ... st-review/

- 2013 Quatro KT quad 83l. -250e-
Erittäin kääntyvä veivari, 4,7 ja sitä pienemmille purjeille. Hyvä kunto. Nokassa kosmeettista vauriota, pinta gealcoatti rapsunut pois, ei halkeamia. Takalenkin edessä varmuuden vuoksi laitettu pikapaikka muutama vuosi sitten, gealcoatissa tuossa oli halkeama, kuitu ehjä alla, ei ole imenyt vettä. Evät mukaan.

HUOM! Kummatkin laudat lähtee yhteishintaan 600e, siinä olis valmis paketti wavelautojen suhteen syksyn keleihin.

Kuvia laudoista:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... Gh4TUhzTzQ

Laudat Helsingissä.
p. 0500570424
juhanipen@(POISTA)gmail.com
Juhanip
Newbie
 
Posts: 7
Joined: 27.7.2015 7:23

Return to Myydään

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron