Page 1 of 1

Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 5.3.2009 21:36
by Mari
Feodorilta ja Pekalta tuoreita terveisiä. Kenttä on upeampi kuin yksikään aiemmin aurattu. Ohessa muutama kuva. Tässä kenttä on vielä loppusilausta vaille.

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 5.3.2009 21:37
by Mari
Tässä vielä toinen kuva.

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 5.3.2009 23:47
by terrieri
Tilaa ainakin on, saa nähdä, mikä verran ajolunta siihen ehtii kasaantumaan. Nyt ei muuta kuin viikonlopuksi kaikki kynnelle kykenevät Melsuun slalomia ajamaan.

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 6.3.2009 13:37
by Fin-40
Näyttää pinta aika ihanteelliselta... Hmmm... Olisi mukava päästä joukkoonne, mutta toisen kerran :(

Joko Mari on sopinut ensivuoden auraukset? Voisiko joku Mellstenin seuroista pyytää kaupungilta tukea auraukseen? Luultavasti tarvitaan rekisteröitynyt seura, että kaupunki lähtee ideaan mukaan. Olisiko tuossa kuitenkin aihetta yrittämiseen.

Latvian sakki opettaa aloittelijoita kuulemma ensin jäällä ja sitten vasta vedessä. Tuossa ideassa on mielestäni kyllä oikeesti pohjaakin...

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 6.3.2009 21:02
by iitu
Olemme moneen otteeseen todenneet, kuinka helppoa on päästä purjelautailun makuun jäällä. Voi keskittyä purjeen käsittelyyn. Jokainen kokeilija on päässyt liikkeelle muutamassa minuutissa. Ohjaaja voi olla vierellä antamassa ohjeita. Harjoitteleminen on tehokkaampaa, kun aika ei kulu vedessä pläträämiseen.

Mari

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 6.3.2009 21:07
by iitu
Mikko,

Ei ole sovittu aurauksia, mutta tehdään asialle jotain kevään aikana.

Tänään kentän laidalla kävi monet jääsurffareita ihmettelemässä. Laji sai hyvää mainosta ja lisää on tulossa viikonloppuna, etenkin jos säät suosivat.


Mari

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 7.3.2009 0:07
by Heka

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 7.3.2009 20:01
by Ardent
Hyvä sessio Melstenissä tänään. Vielä kerran kiitos aurauksen järjestäjille!
Lisää kuskeja olisi hyvin vielä mahtunut mukaan :D

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 8.3.2009 10:14
by Mari
Mellstenin jääkentän auraustili on avattu. Tilinumero on FI2110113500536825. Nyt tehdystä aurauksesta toivon, että käyttäjät osallistuvat 10 eur panoksella, lapset ja kokeilijat 5 eurolla. Tällä kertamaksulla kenttä on käytössä seuraavaan auraukseen saakka. Jos rahaa kertyy enemmän kuin aurauksen kustannus, säästyy ylijäämä seuraava aurausta varten.

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 9.3.2009 8:44
by Mari
Kentän suosio ylitti odotukset. Eilinen aurinkoinen sunnuntai huokutteli kentälle lajin "pioneerit", jotka taituroivat freestylekikkojaan (PK etunenässä esitteli näyttäviä temppujaan, WaveOllilta nähtiin upeita laudan ja purjeenpöyritystemppuja kesäiseen tapaan). Slalomkuskit virittelivät jiippejään SM-kisoja varten. Sekaan mahtuivat myös lajin kesäfriikit, jotka ensimmäistä kertaa kokeilivat lajia jäällä. Vauhti oli huimaa, jarrut vain puuttuivat ainakin aluksi (vai mitä Puttonen?), muutamia kertoja kesällä surffanneita hyppäsi laudan päälle ja antoi mennä. Ihan ensimmäistäkin kertaakin kokeilleet pääsivät nopeasti vauhdin makuun. Lapsia laudan päällä nähtiin ainakin 7. Riina ajoi useita tunteja, eikä olisi silti halunnut kotiin.

Lumisade uhkaa pilata hauskuuden taas vähäksi aikaa. Kentän aurausta suunnitellaan kunhan sateet ovat ohi, tuuliennuste lupaava ja edellisen aurauksen kulut saatu kasaan.

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 9.3.2009 17:19
by Fin-40
Hienoa!

Mukava kuulla, että menoa ja meininkiä riittää!

Hienoa myös nähdä, ettei asiat koskaan ole hyvin :D Kesällä haittaavat tuuli ja aallot. Talvella kylmyys ja lumi :lol:
No ei vaan... Hienosti oletta hoitaneet, että jää on saatu aurattua. Kohta alkaa parhaat ajat jäällä nautiskeluun!

Re: Mellstenin jääkenttä

PostPosted: 10.3.2009 23:00
by terrieri
Seuraavaksi sama kööri siirtyy suurimmaksi osakseen Varkauteen SM-kisoihin!