Pallas Kiteweek 2017

Pallas Kiteweek 2017

Postby harppa » 27.9.2016 21:19

Miltä maistus viikko Pallaksella seuranaan pelkästään samanmielisiä tuulihulluja ja ympärillä loputtomat tunturimaastot? Kiteviikolla Hotelli Pallastunturi aukaisee ovensa viikon etuajassa juuri meitä varten ja tarjoaa koko alueen meille leikkikentäksi. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme kokeneet yhden tuulettoman päivän ja siitäkin muodostui todella mukava haikkauspäivä puuterin perässä.

Aloittelia tai kokenut, kenelle kiteviikko sopii?

Yksi pallaksen parhaista puolista on sen monimuotoisuus kitepaikkojen puolesta. Tunturien välistä löytyy tasaista aluetta jossa lajin alkutaipaleella olevat voivat hakea tuntumaa. Myös kelin äityessä tunturissa liian hurjaksi on jerisjärvi ollut aivan mielettömässä kunnossa viimevuosina (itseasiassa tarjonnut syvintä puuterikiteä mitä Suomessa voi olla!). Mitä tulee sitten kokeneisiin niin mahdollisuudet ovat rajattomat. Pallas – Hetta välinen kansallispuisto tarjoaa hurjimmille eräjormille lääniä vaikka yön yli kestäville reissuille ja samalla freestylestä ja isoista loikista nauttivat voivat ladata kovaa ja korkealle tunturien seiniltä.

Kurssitarjonta

Halukkaille tarjoamme viikon aikana eritasoista opetusta aina peruskursseista kehittyneempiin kliniikoihin. Aloitteilialle kiteviikko on loistava paikka koska viikon aikana saa varmasti enemmän toistoja kuin normaali kitekurssilla yleensä. Lisäksi tarjoamme peruskurssilaisille loppuviikoksi lainavarusteet eli tälle reissulle ei ole vielä pakko omia varusteita hankkia :) Kokeneemmille harrastajille on tarjolla ollut kurssia turvallisesta liikkumisesta tunturissa, ajotekniikan parantamisesta, freestylestä yms.

Tsekkaa detailit ja speksit
http://www.lappis.fi/index.php/pallas-kiteweek-2017/

Lisätietoja myös
Harri Rautava
Leijakoulu Lappis
harri.rautava@lappis.fi
041-4338602
harppa
Advanced Member
 
Posts: 203
Joined: 3.4.2006 09:51

Return to Kurssit, tapahtumat, messut ym. / Courses, happenings, etc.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests