Lappis kitecamp @ Punta Trettu, Sardinia 10-24.7.2015

Lappis kitecamp @ Punta Trettu, Sardinia 10-24.7.2015

Postby harppa » 24.6.2015 10:16

Tämä ilmoitus on suora kopio facebooktapahtumasta joten elkää stressatko jos jotkut kohdat on vähän hassuja, korjataan pikimmiten

Image

Syksyllä Leijakoulu Lappis järjestää jälleen kitecamppia ulkomailla. Tällä kertaa lähdemme hakemaan sitä eeppistä flättiä jopa Oululaisten mittakaavalla.
Viimesyksyn tutkimusmatkat tuottivat tulosta ja löysimme lähes täydellisen spotin Sardinian lounaisnurkasta. Punta Trettu tarjoaa n. reiteen syvää flättiä loputtoman suurella alueella.
Nyt jos joskus on spotti joka on aivan täydellinen aloitteleville, mutta ehkä vielä täydellisempi osaaville kuskeille!
Tuulien puolesta Sardinia toimii hyvin, mutta Punta trettu vielä paremmin. Spottia ympäröivät kukkulat ohjaavat tuulet aina oikeaan suuntaan ja jopa kiihdyttävät niitä.
Tämä video kertoo spotista hyvin paljon https://vimeo.com/101566414

Jos kuitenkin käy niin ikävästi, että joka päivä ei puut heilu ei tästä hirveän pahasti voi harmistua. Ympäristöstä löytyy todella mukavia snorkkelointipaikkoja ja mikä käsittämätöntä yhtä kirkkaissa vesissä kuin karibialla.
Näiden lisäksi päivä ja vaikka useampikin vierähtää mukavasti lähialueella pyöriessä.
Kohteessa tulemme majoittumaan paikallisen kitekoulun Kite Housessa josta löytyy useita asuntoja samasta pihapiiristä jossa yhteinen uima-allas, poreamme, ulkogrilli yms. Täällä voimme sitten päivän päälle ottaa iisisti tai vaikka järjestää BBQ kekkerit.
Kite House on 5-10min automatkan päästä spotilta, mutta sopivalla tuulensuunnalla on mahdollista heilauttaa Punta Trettuun (tai sieltä pois) kitellä.
Camp tullaan järjestämään 10-24 lokakuuta eli 2 viikon ajan. Tämä ei silti tarkoita, että sinun täytyy tulla kahdeksi viikoksi vaan kukin voi suunnitella oman reissunsa itselle sopivasti.
Majoittumiseen tarjoamme muutamaa eri vaihtoehtoa.
3kpl kolmen huoneen asuntoa 4-6henkilölle. Näistä asunnoista löytyy yksi makuuhuone parisängyllä, yksi makuuhuone kahdella erillisellä sängyllä ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva.
Näiden asuntojen hinta 110€/yö
(Kartassa asunnot 1-3)
2kpl kahden huoneen asuntoja 2-3 henkilölle jossa makuuhuone parisängyllä sekä yhdellä erillissängyllä.
Näiden asuntojen hinta 75€/yö
(Kartassa asunnot 4-5)
1kpl isoa kahden huoneen asuntoa 4-8 henkilölle, hinta 120€/yö.
(Kartassa asunto 8)
2kpl studio asuntoja 2-4henkilölle. Yksi makuuhuone parisängyllä sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa.
Näiden asuntojen hinta 80€/yö
(Kartassa asunnot 6-7)
Eli mikäli asumista haluaa edullisesti majoitetaan asuntoihin enemmän porukkaa ja jos haluaa itselle hieman enemmän tilaa on mahdollista ottaa kämppä pienemmällä porukalla.
Asuntojen hinnat sisältävät varusteiden säilytyksen Punta Trettun kitekoululle, joka sijaitsee n 1-2km päässä Kite Houselta.
Näiden lisäksi kitekoulu perii 15€/hlö jäsenmaksun kaikilta spotilla harrastavilta joilla saa käyttöön koululta löytyvät palvelut (WC, suihku, Wifi, ravintola, välinevuokraamo yms)
Image

Liikkumiseen suosittelemme auton vuokrausta joka Sardiniassa on perin edullista.

Vaikka meidän reissut sopivat loistavan hyvin kaveriporukoille ovat nämä mainoita paikkoja päästä isommalla joukolla reissulle jos oman rannan kitejengi ei mukaan pääse.
Sitä myöten kun ilmoittautumisia tulee keräillään asuntoja kasaan ja asuntoporukat voivat sitten helposti säätää lentoja ja autovuokrauksia yhdessä.

Paikallisen kitekoulun avustuksella voimme järjestää downwindereitä, suppailua, wakeboardingia, maastopyöräilyä ja vaikka heidän organisoimat grillibileet :)

Jotta camppi toteutuu tarvitsemme kolmen asunnon verran osallistujia.

Ilmoittautumiset/kyselyt yms.
Leijakoulu Lappis
Harri Rautava
harri.rautava@lappis.fi
041-4338602
harppa
Advanced Member
 
Posts: 203
Joined: 3.4.2006 09:51

Re: Lappis kitecamp @ Punta Trettu, Sardinia 10-24.7.2015

Postby harppa » 8.8.2015 13:56

Pari kämppää vapaana 10-15 ja sen jälkeen vaan hajapaikkoja.
harppa
Advanced Member
 
Posts: 203
Joined: 3.4.2006 09:51


Return to Kurssit, tapahtumat, messut ym. / Courses, happenings, etc.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest