Page 1 of 1

Levin/Kittilän spotit?

PostPosted: 6.3.2012 16:18
by Jeremias
Päivää,

Onko joku käyny leijailemassa Levin alueella? Oisko hyviä vinkkejä spoteista? Ja jos joku on ens viikonlopun/ens viikon aikaan leijan kanssa siellä suunnalla niin ota yhteyttä...

Re: Levin/Kittilän spotit?

PostPosted: 2.12.2013 02:24
by user0999
Nämä spotit kiinnostaisivat, jotta pääsee vuoden vaihteessa leijailemaan. Eikö kukaan tiedä vai pitääkö se soitella Levin yrittäjille paikoista?

Re: Levin/Kittilän spotit?

PostPosted: 3.12.2013 09:50
by loska
Jos Levin suunnalta ei löydy leijamaastoa niin Pallas on tunnin ajomatkan päässä. Siellä on avotunturia ja Pallasjärvi toimii jos ylhäällä tuulee liikaa.

Re: Levin/Kittilän spotit?

PostPosted: 10.4.2014 16:07
by Odeski
Tulipa tutustuttua itse Levin vaihtoehtoihin. Levijärven jäällä oli helppo lumitilanne. Jäälle tehdyn raviradan penkoissa on myös kohtuullisia hyppyreitä.

Tunturissa pääsee vetämään illalla lammaskurussa. Hissi menee kiinni viideltä ja sen jälkeen on hyvin tilaa. Paikalle pääsee autolla (Tuikun parkkis) tai Gondolilla.

Re: Levin/Kittilän spotit?

PostPosted: 2.2.2015 02:45
by KepuA
Lisää spotteja Levillä vieraileville. Immeljärvi on "nogozone" kelkkoja ja hiihtäjiä täynnä. Lammaskuru ok, 6-hissin itäpuoli (usein tuulihakannu kivet näkösälle). Paras järvikite mesta on mielestäni Munajärvi n.5km Leviltä Könkäälle. Munis on senverta sivussa, että usein saa yksin ajella ilman häiriö tekijöitä. Sit jos haluaa nähä vähä vaivaa niin haikkaa Kätkän huippulle(levin viereinen tunturi) ja Pallas on tietenkin ihan omaa luokkaansa. Pallaksen vieressä myös järvipaikat Jeris- ja Pallasjärvi.