Tyhjennysventtiili meinaa repeytyä

Tyhjennysventtiili meinaa repeytyä

Postby Dratini » 2.2.2011 03:13

Pakkanen ei tee hyvää kumiosille. Huomasin että leijani LE:n tyhjennysventtiilin tulpan kuminen läppä (se josta saa otteen) on alkanut repeytyä. Tällä menolla tulppa repeytyy irti läpästä parin käyttökerran jälkeen, joten tyhjennys sitä käyttäen ei enää ole vaihtoehto :/

Liimalla tuota ei saa mitenkään pysymään. Mietin että jatkossa voisin olla käyttämättä tyhjennysventtiiliä, ja hoitaa tyhjennyksen LE:n täyttöventtiilin kautta. Se on vapaasti hengittävä, joten ilma karkaa mukavasti senkin lävitse vaikkakin hieman hitaammin. Täyttöventtiilin jääminen tulpatta auki ei mun nähdäkseni tee mitään haittaa säilytyksen aikana. Toinen vaihtoehto on etsiä tyhjennysventtiiliin korviketulppa - tarkemmin ajatellen - kourallinen korviketulppia. Tässä ongelmana vaan on ettei tyhjennysventtiilin tulppa ole aivan perusstandardikokoa.

Onko vastaavasta ongelmasta kokemuksia?


Edit: Off-topic, mutta tämäkin vaivaa mieltäni niin pistetään jatkoksi :) Kuinka koviksi strutsit uskaltaa pumpata? Manuaalin nimellisarvot ovat 10 PSI sturtseille ja 6 PSI LE. Bilteman käsipumpussa ei ole painemittaria, joten tämä on mennyt fiilispohjalta toistaiseksi.
Dratini
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 13.12.2009 00:57

Return to Talvileijalautailu / Snowkiting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron