Flysurfer unity ja parkkeerauksesta

Flysurfer unity ja parkkeerauksesta

Postby iikkak » 26.1.2014 23:40

Olen ihan tämän kesän pesueesta, kesällä aloittanut turpaan ottamisen. Hommat jotenkuten alkaa oleen hanskassa, mutta selvittäkää joka tietää et miten leijan saa järkevästi parkkiin talvella.

Ongelmana siis on, kun jääruuvi on jäässä ja siinä kiinni sulkkari(karabiinihaka) jossa slingi(narulenkki) jossa kiinni sulkkari(okei mulla on tätä kiipeilytavaraa). tähän ulompaan sulkkariin siis olisi jotain näppärä klipata kiinni, mutta jos klippaa chickenloopin, alkaa leija jossain vaiheessa vetää helvetillistä rallia, hakkaa power zonessa itseään tai koittaa looppailla ja häröillä sen verran et pakko sit hätäpäissään hätälaukaista 5. narun varaan. Siellä se kyllä siis nätisti pysyy mut vie niin hemmetisti tilaa jäällä jne.

Kyseessä siis unity 12m2. Samaa vaivaa meinaa olla Ozone C4 saman kokoisen kanssa. Lääkkeenä ollut siis molemmilla vaan päästää hätälaukasunarun varaan, tai pyytää jotakuta ottaa kaman alas ja sit hiekkapussittaa leija.

Eräs mainitsi että leijakohtaisia asioita nämä, mutta onko kellään jotain vinkkiä antaa?
iikkak
Member
 
Posts: 22
Joined: 1.7.2013 10:48

Re: Flysurfer unity ja parkkeerauksesta

Postby plajunen » 28.1.2014 23:10

Peruutat leijan alas tarttumalla punaiseen ja vihreään naruun ja laitat ne ristiin siihen karabiiniin kiinni. Leija pitäisi olla ainoastaan näistä naruista kiinni, tälläin se pysyy aika kiltisti alhaalla. Sitten hipsuttelet sinne leijan luo ja käännät sen parkkiin ja laitat vaikka repun tai suksen siihen tuulen puoleisen tipin päälle painoksi. Chickenlooppiin klippaamalla hajoitat leijan lähes takuuvarmasti. Tämä siis Flysurferille, C4sta en tiedä. FOnen pumppikset on helppo parkittaa ottamalla tehosäädöstä kaikki tehot pois ja tiputtamalla leija tuuli-ikkunan laidalle ja chickenloopista kiinni ruuviin. Kokeile pysyykö C4 maassa tipillään ollessaa kiinni chickenloopissa vai yrittääkö se nousta sieltä. Jos pysyy niin sitten vaan ruuviin kiinni.
plajunen
Member
 
Posts: 14
Joined: 27.12.2004 16:25

Re: Flysurfer unity ja parkkeerauksesta

Postby iikkak » 29.1.2014 00:29

ok kiitoksia, pitää testata fs:lla tämä. Lieneekö sama metodi toimiva joillain pumppiksilla?
iikkak
Member
 
Posts: 22
Joined: 1.7.2013 10:48

Re: Flysurfer unity ja parkkeerauksesta

Postby Immu » 29.1.2014 14:16

Mitään leijaa ei saa parkkeerata chickenloopista. Patjat voi laittaa ohjeen mukaisesti takanarut kiristäen, jolloin ne pysyy tontissa kivasti. Pumppikset onkin sitten helppoja tai hankalia riippien tuulen voimasta ja leijasta. 5-narulliset voi laukaista vitosen varaan ja mennä ottamaan haltuun. Toisen etunarun varaan laukeavat sama juttu. Nelinaruiset jossa on "mini-vitonen" ovat hankalia kovassa tuulessa, mini-vitonen kun ei liputa leijaa kunnolla. Kevyessä tuulessa kaikki pumppikset on helpointa vaan lennättää tonttiin ikkunan reunaan ja sit nopeasti kiskoa takanarusta parkkiasentoon. Kovassa tuulessa ei onnistu kun leija ei pysy paikallaan liukkaalla pinnallla.
Mun harrikassa on pakki!
Immu
Advanced Member
 
Posts: 534
Joined: 10.3.2005 16:30


Return to Talvileijalautailu / Snowkiting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron