Mielipiteitä ja ideoita arvostettaisiin suuresti...

Mielipiteitä ja ideoita arvostettaisiin suuresti...

Postby tsihvola » 13.12.2012 14:09

Terve
Olemme rakennelleet hissukseen kasaan harrastuksiin keskittyvää täysin personoitavaa mobiilia lehteä http://www.adaptamag.com .... tällä hetkellä kokeillaan lumilautafokusella koska nyt vain alussa on pakko fokusoitua johonkin. Omat lautahimot keskittyy nimenomaan leijan kanssa menoon vaikka rinnekin joskus maistuu.

Palvelussa ajatuksena on että valkkaat itse täysin sisällöt (peruskauraa lukemattomissa mobiililukijoissa) kirjastosta.
Jos/kun johonkin ei ole sivua sen voi itse tehdä (perustuen nyt RSS:ään). Sivun voi sitten jakaa myös muille kirjaston kautta.
Sivuja voi myös devata (periaatteessa ihan perus html duunia) ohi pelkän lukemisen elikkä nyt siellä on esimerkkinä Rukan rinnekamerat. Tuulimittarit ja WG:n olisi mielestäni hyvä lisätä jossain vaiheessa - tähän olisi hienoa saada lisää ideaa mitä tarvittaisiin. Tämä chattihän toimii mainiosti mobiilissa tällaisenaan mutta jotain etua tietysti voisi ajatella olevan jos kaikki (chat, tuulitiedot, blogit, flickr kuvat, …) olisi käytettävissä myös yhden käyttöliittymän kautta?
Palvelu on ja tulee olemaan ilmainen ja ilman väkisin puskettuja mainoksia. Tosin koska mainokset voivat olla monesti todella arvokasta sisältöä erityisesti harrastusten ollessa kyseessä, voit tilata mainoksia suoraan lukiessasi ns. täsmätarpeisin. Eli siellä on nyt esimerkkinä sellainen pieni M-nappi HQ:n, Ozonen, Cabrinhan ja Flexoilin sivujen yhteydessä (löytyvät kirjastosta) heidän eri leijojensa kohdalla. Napin kautta pääsee luomaan tarpeen, joka sitten näkyy http://www.adaptamag.com/business puolella paikallisille kauppialle (kiinnostuksen aihe näkyy muttei käyttäjän kontaktitietoja).
Ajatuksena on siis tarjota paikallisille yrittäjille mahdollisuus kohdentaa mainontaa netissä vain niille jotka sitä heidän tuotteittensa osalta ovat ilmaisseet todella haluavansa. Ja meille käyttäjille vain mainontaa jota olemme erityisesti tilanneet, milloin sitä haluamme. Eli mun kohdalla mulle saisi nyt suoraan mainostaa 10neliöistä Ozone Accessia tai Frenzyä 2011-2013 mallia tai HQ:n Montanan 7:aa saman kokoisena. Ja kosketusnäytöllisiä Win8 ultrabookkeja :P

Sorry sikamaisen pitkä teksti mutta jos joku jaksaa kokeilla, arvostaisimme suuresti kaikenlaista palautetta ja ideointia. Erityisesti myös kauppaa tekeviltä urheilta Suomalaisilta yrittäjiltä. Tai jos kiinnostaa sivujen devaamisen kokeilu, ottakaa yhteyttä. Siellä on feedback lomake mutta suoraankin saa ottaa yhteyttä: tuomo.sihvola@valoventures.com. Tuulta ja lunta!
tsihvola
Newbie
 
Posts: 7
Joined: 20.2.2006 12:07

Re: Mielipiteitä ja ideoita arvostettaisiin suuresti...

Postby tsihvola » 13.12.2012 20:18

Juu ja tänne myös voi tietysti laittaa palautetta ja ideoita... varsinkin kun sattuu ja tapahtuu = feedback lomake ei futannut nyt. Tyypillistä.
tsihvola
Newbie
 
Posts: 7
Joined: 20.2.2006 12:07

Re: Mielipiteitä ja ideoita arvostettaisiin suuresti...

Postby tsihvola » 10.1.2013 22:25

No nyt siellä olisi lisättäväksi Melsun WG sivu, Eiran tuulimittari sivu (joka ei näköjään tällä hetkellä futaa (siis mittari)), yksi primitiivinen Forecan mobiili tuuli sivu ja SPLL kite chat mobiili versio sivuna....
tsihvola
Newbie
 
Posts: 7
Joined: 20.2.2006 12:07


Return to Talvileijalautailu / Snowkiting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron