VUODEN 2013 VUODEN LEIJALAUTAILIJAN VALINTA ON JÄLLEEN KÄYNN

VUODEN 2013 VUODEN LEIJALAUTAILIJAN VALINTA ON JÄLLEEN KÄYNN

Postby MikkoV » 22.10.2012 13:57

VUODEN 2013 VUODEN LEIJALAUTAILIJAN VALINTA ON JÄLLEEN KÄYNNISSÄ!

On siis aika siirtää ko. kunnia eteenpäin, ja tänäkin vuonna valinta tulee perustumaan hyvinkin pitkälle siihen, ketä te äänestätte. Laitattehan minulle siis oman ehdotuksenne PERUSTELUINEEN joko facebookin inbox:iin tai sähköpostiosoitteeseen (sktormal@gmail.com). Äänensä antaneiden nimiä ei julkaista, mutta annettuja perusteluita voidaan käyttää nimityksen julkaisemisen yhteydessä. Viimeinen äänestyspäivä on 14.11.2012.

Haluaisin vielä erikseen painottaa, että toivon ehdotuksia eri puolelta Suomea, meillä on mahtavia harrastajia niin sisävesillä kuin pitkin länsirannikkoa, unohtamatta Lapin snowkitelijöitä!

Tässä vielä muistinvirkistykseksi,mitä noin yleisesti Vuoden leijalautailijalta odotetaan. Vuoden leijalautailijan tavoite ja vastuu:
Vuoden leijalautailija –nimityksen tavoitteena on viestiä vuosittain valitun henkilön avulla turvallisesta tavasta harrastaa kiteilyä ja huomioida muut harrastajat ja ulkoilijat. Roolimalliksi valitaan reilu ja innostunut harrastaja, joka ottaa muut huomioon, noudattaa kite-etikettiä, tsemppaa ja sparraa muita jakaen omaa osaamistaan ja tietoaan. Vuoden leijalautailijan tehtävänä on viestiä vuoden 2013 aikana turvallisesta, muut huomioivasta harrastusetiketistä kirjoittamalla aiheesta tai toimien haastateltavana Surf&Kite-lehden kevään 2013 numerossa, ja valita itselleen seuraaja vuoden 2013 lopulla.
MikkoV
Member
 
Posts: 25
Joined: 16.1.2003 18:05

Return to Leijalautailu / Kiteboarding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests