Testattu: F-One Acid 2014

Testattu: F-One Acid 2014

Postby PeterT » 20.6.2014 11:02

Kotiutettiin Outdoorpointilta vaimolle F-Onen Acidi (132 X 40) pari viikkoa sitten ja ajattelin jakaa siitä kokemuksia muille freestyle lankuista kiinnostuneille.

Kerran olen sitä nyt tyyppittänyt, leijana 12m2 bandiitti ja olosuhteena perus pohjoispuuskasilverichoppi. Vähän kova keli 12:sta unhookkiin.

Poppia on roimasti ja poppaamisen ajoittaminen tuntuu helpolle. Ei tarvitse ajaa niin agressiivisesti, kuin monta muuta FS lautaa, helpompi ja hallittavampi. Syö choppia mainiosti. Ylätuuleenkin kulkee kivasti. Vaimo ajoi alkusetin ysillä alitehoisena ja silti pysyi ylätuulessa hyvin. Vähän leveemmät tipit/pohjan muodot auttaa kevyessä kelissä pitämään laudan plaanissa. Silmiin lauta ei spreijaa, olisiko uuden HRD teknologian ansiosta? Alastulot on pehmeitä reippaan rockerin ansiosta.

Pyöreät kantit tekee laudasta mukavan kanniskella ja jos lämpöisessä ajelee ilman märkkäriä, niin laudan kulmat ei tee varmasti niin paljon kipeetä kuin mitä terävämpikulmaisella laudalla on joskus tullut otettua osumaa. Niin ja pienet evät tekee siitä anteeks antavan. Pitoa on, koska rockeria on paljon, mutta halutessa surface passeissa lauta pyörii helposti.

Oldskool temppuihin myös osuva peli. Lautaan saa halutessa kahvan ja kanttien HRD korokkeista saa myös näppärästi kiinni board offeihin.

Miinuksia en siitä pahemmin löydä. Vähän se tuntuu isolta laudalta kun tipit on leveemmät kuin mihin tottunut, on kuitenkin näppärä pyöritellä ja kikkailla. Sopii monelle kuskille. Ei ihan vasta-alkajalle, eikä puhtaaseen freeride fiilistelyyn, mutta tällaisille freestylewannabiille niinkuin me ollaan, kuin nappi silmään.

Pete

OUTDOORPOINT.com tiimikuski

Lisää infoo laudasta: https://vimeo.com/80050612
PeterT
Member
 
Posts: 22
Joined: 7.10.2009 21:33

Return to Leijalautailu / Kiteboarding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests