UnitedKiters.fi

UnitedKiters.fi

Postby madog2mad » 13.9.2013 07:45

United Kitersin Viron sivuja ollaan ihailtu jo aikaisemminkin. Mutta tänä kesänä (2013) Viron Surfilaagrissa tuli Valtterin kanssa puhetta että sivu on erinomainen ja Suomeenkin pitäisi saada vastaavanlainen sivusto. Siinä samalla kun höpöteltiin oluiden äärellä, käveli meidän ohi mies ja huomatiin että hänellä oli United Kiters lippis. Pysäytin tyypin ja kyselin kuka tuon sivun on tehnyt ja miten saataisiin tuo sivu myös Suomeen. Mies vastasi ytimekkäästi: ”Minä olen tehnyt, käännä sivut Suomeksi ja hoidan loput”. Tein työtä käskystä ja käänsin sivut innoissani jo seuraavalla viikolla. Muutaman viikon päästä viimeisteltiin ja testailtiin sivuja hiukan. Tässä nyt sitten lopputulos. Suuret kiitokset Priidulle ja myös muille jotka ovat auttaneet testaamaan sivustoa (Kaba, Juuso, Jelena & Vesku). Jos haluat ottaa osaa United Kitersin kehitykseen tai ojentaa auttavan käden, ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä voit tehdä sivuilla?


  - Chatti
  - Tietoa aloittelijoille kiteilystä
  - Suomen ja muidenkin maiden kouluttajat (sivuston kautta voi ottaa yhteyttä kouluttajiin lomakkeen kautta --> lähettää kouluttajalle mailiin tiedot kiinnostuneesta)
  - Voit perustaa oman tiimin tai seurata esim. Kitegirls Finlandin tyttöjen tapahtumia, menoja ja kuvia.
  - Tori, josta löytyvät niin Viron, Latvian ja Suomen myyntipalstat. Eli voit myydä kamojasi yhdellä ilmoituksella myös näiden maiden käyttäjille.
  - Perustaa oman surffiblogin/seurata missä muut ovat käyneet surffailemassa tai mitä oppineet.
  - Tilastoida surffiaikasi, ja seurata ketkä ovat surffanneet Suomessa eniten tai miten oma surffiaikasi on kehittynyt viime vuosina.
  - Sunnitella surffimatkan ja katsoa lähtisikö muita mukaan jne jne..
Tulevia projekteja

  - United Kiters kännykkäapplikaatio
  - Unitedkiters.ee sivuilta löytyy jo kartta Virosta josta näet missä tulee ja kuka surffailee missäkin spotilla. Voit katsoa siis ennen kuin lähdet rannalle missä kukakin surfailee ja mennä sinne missä on parhaat kaverit. Tämä toiminnallisuus lisäätään kunhan kännykkäapplikaatio on saatu ensin käyttöön.

TERETULEMAST
http://www.unitedkiters.fi
madog2mad
Advanced Member
 
Posts: 68
Joined: 10.6.2010 12:16

Return to Leijalautailu / Kiteboarding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron