Cabrinha hakee kiteopettajaa / Koulua yhteistyöhön

Cabrinha hakee kiteopettajaa / Koulua yhteistyöhön

Postby madog2mad » 6.3.2013 23:39

Cabrinha etsii yhteistyöhön Suomeen (Cabrinhan) ensimmäistä kitekoulua / kiteopettajaa.

Vaatimukset:

- ulospäin suuntautunut
- IKO sertifioitu kouluttuaja (jos ei löydy, niin halua ja mielenkiintoa käydä kyseinen koulutus jossain kohtaa)
- koulua tulisi pyörittää aktiivisesti (ei riitä että kouluttaa kerran kuussa)
- kärsivällisyyttä
- joustavuutta
- huumorintajua
- sosiaalisuutta

Neil Pryde/Cabrinha tarjoaa puolestaan tukensa koululle, ja Cabrinhan sekä NP Surfin koko tuotevalikoiman kilpailukykyiseen hintaan!

Lisätietoa & "hakemukset":
madis.orav@gmail.com
0407043786
http://www.npsurf.com
http://www.cabrinhakites.com

Cabrinha lyhyesti

Cabrinhan on tällä hetkellä yksi maailman johtavista kitesurf-brändeistä, jolla on myyntiä 40 maassa maailmanlaajuisesti. Cabrinha on aina ollut avoin uusille muutoksille tyylissä ja teknologiassa. Cabrinhan tuotekehitys löytyy Hawaijilta ja oma tehdas Hong Kongista. Cabrinha onkin onnistunut hyvällä tuotekehityksellään kehittämään markkinoiden parhaat ja turvallisimmat leijasurffausvälineet.

Legendaarinen vesimies Pete Cabrinha yhdisti voimansa Neil Pryden kanssa 2000 vuonna, jolloin he aloittivat leijasurffausvarusteiden valmistuksen. Cabrinha tuli hiljalleen tunnetuksi leijasurffaus markkinoilla klassisilla leijoillaan kuten Nitro ja CO2. Vuonna 2005 Pete Cabrinha teki vaikean päätöksen, jättämällä perinteisen leijan designin taaksensa ja meni täysillä mukaan "bow" leijoihin. Tämä oli riskisä siirto, valitsemalla turvallisuuden suorituskyvyn edelle. Cabrinha julkaisi Crossbown vuonna 2005. Kokeneet leijasurffaajat eivät tykänneet uudesta leijasta kovinkaan paljoa, mutta uudet harrastajat rakastivat laajaa depoweria ja helppoa leijan kääntymistä vedessä. Cabrinhan leija alkoi käännyttämään kuitenkin massoja ja pian uusi leijatyyppi saavutti ja ohitti perinteisen "C" leijan ja kuten on tapana sanoa - "rest was history".

2006 vuoden loppuun mennesä kaikki suurimmat brandit olivat hypänneet kelkkaan ja julkasseet "bow" leijan. Cabrinha oli silloin julkassut Switchbladen Crossbown ohelle ja menestyi erinomaisesti.

Cabrinhan leijat jatkavat menestystään tänäkin päivänä. Cabrinha toi vuonna 2010 markkinoille uuden IDS safety systeemin. Samalla esim. Cabrinhan keskinarun "suojuksesta/hihasta" on tullut markkinoiden standardi. Cabrinhan leijat on tunnettu niiden kestävästä rakenteesta, suuresta depowerista, käyttäjäystävällisyydestään sekä IDS safety systemistä. Nämä ominaisuudet tekevät leijasta erinomaisen sekä alottelijalle sekä edistyneemmällekin leijailijalle. IDS järjestelmästä on saatu viime vuosien kehityksen myötä markkinoiden kehittynein saftey järjestelmä!

Nyt vuonna 2013 Cabrinha on hankkinut oman lautojen tuotantolinjan ja uudistanut lautavalikoimaansa urakalla. (XCaliber, Tronic, Spectrum, Custom, Naisten XO ja Stylus kevyeen keliin)

Vuoden 2013 leijavalikoima koostuu LW Crossbow (Light Weight), uudistettu Switchblade, Vector ja uusi "C" leija Chaos. Tämän lisäksi juuri julkaistu Velocity Race leija. Velocity on virallisesti hyväksytty race leija kaikkiin IKAn (International Kiteboarding Association) kisoihin.
madog2mad
Advanced Member
 
Posts: 68
Joined: 10.6.2010 12:16

Return to Leijalautailu / Kiteboarding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests