O:stettu?

Yksityishenkilöille / This area is for private use only

O:stettu?

Postby wtpooh » 27.11.2017 16:24

Hops.
Monen vuoden haaveilun jälkeen voisi aktivoitua. Tarjoa siis käyttövalmista pakettia talvileijailuun. Kuski on 187cm/90kg, eli ei ihan keijukainen ulkokamppeet ja lauta jaloissa. Käyttöympäristö Oulun edustan merenjää ja satunnaisesti pohjoisen maisemat.
Tarvitsen käsittääkseni sopivan kokoisen leijan kaikkine naruineen ja härpäkkeineen, sekä valjaat jotka mahtuvat päälleni. Lantio normaali miespylly, housuissa koko L ja XL riippuen valmistajasta.

Saa olla vaikka kuinka käytetty, tai uudempikin, kunhan valmiina käyttöön ilman selittelyitä tai värkkäämistä. Toivottavasti et pyri kaupoissa juurikaan minua kusettamaan, säilyy parempi mieli kaikilla osapuolilla joookos.

Hintaluokka halpa/halvahko/sopiva/järkevä.

Kokemusta hommasta sen verran, että vauhtiin pääseen ja suunnilleen sinne minne haluan. Ei siis tarvitse varmuuden vuoksi ihan minileijaa ostaa, saan sen sopivankokoisenkin kait hallitua. Toki tuulesta riippuen se sopiva on sit mitä on. Ajattelin lähteä jäälle silloin, kun siellä on tarjolla mukavaa ja urheilullista nautiskelua, ei selvitymisseikkailuita.

Yhteydet harri(ättä)vakio.com tai kait täälläkin joku yksityisviesti on olemassa, pittää tutkia.
wtpooh
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 27.11.2017 16:08

Return to Ostetaan / Will buy..

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron