Myyty

Yksityishenkilöille / This area is for private use only
Forum rules
Pidetään myyntipalsta siistinä ja käyttäjäystävällisenä seuraavilla ohjeilla:

  • Lue torin ohjeet ennen ilmoituksen jättämistä
  • Myynti-ilmoitukset omalla nimellä ja yhteystiedoilla
  • Ei kommentointia muiden ilmoituksiin
    • Ostaessa/myydessä ota yhteyttä suoraan myyjään
    • Asiattomista ilmoituksista viesti suoraan ylläpidolle: leijalautailu ät purjelautaliitto.fi
  • Merkitse myyty ilmoitus tai tavara tekstillä [MYYTY] otsikossa / tekstissä
  • Jätä hintapyyntö myytyyn tuotteeseen yleisen hintatason seuraamisen helpottamiseksi

Keep surfing! :)

- Mikko / SPLL Kite-jaos

Myyty

Postby markusf » 20.5.2020 13:39

Olen jonkun aikaa sitten siirtynyt 2-3 strapless-laudan taktiikkaan (eri laudat freestyleen ja wavetukseen), niin tässä olisi turhaan vähälle ajolle jäänyt yksi lauta kaikkeen "jack of all trades": strapless-freestylestä kunnon wavetukseen. Lauta on ns. NorthKitesin lauta, nykyään siis Duotone, ja laudan malli oli 2018-versiossa todella onnistunut ja sen malli ei ole isommin muuttunut '19 eikä '20-versioissa.

Testivoittaja/supertykätty lauta, arvosteluja löytyy esim. https://www.iksurfmag.com/reviews/boards/surfboards/north-kiteboarding-pro-whip-csc-52-2018/
ja
https://gleiten.tv/index.php/video/action/view/v/2784/

Aivan supersuorituskykyinen ja todella moneen taipuva lauta, jolla pärjäät niin reissussa kuin kaikessa mitä suomisurffilla on tarjota; puhdasverinen strapless-lauta, joka keveytensä ja mahtavan popin puolesta mahdollistaa erinomaiset freestyle-trikit ja alastulot hoitavat jaloilleen laudan pohjan channelit. Leveähkö keula ottaa tuulta alleen, jolloin lauta nousee ilmaan tosi vaivattomasti hypyissä. Laudan keula on mallia "katkaistu", joten pyörivä massa on pienempi edesauttaen rotaatioissa ja trikeissä.
Wavetukseen lauta on myös todella kova; pohjan channelit/kanavat luovat lautaan kiihtyvyyttä ja lauta on mukavan nopea sekä nopeasti plaanaava (plussaa tietysti freestylessäkin), mutta toisaalta channelit auttavat laudan käännöksien pidossa eli lauta ei lähde alta tahtomattasi. Perän saa kuitenkin top-turnissa tosi mukavasti, mutta hallitusti irti.

Laudan omat Nortin/Duotonen evät toimivat hyvin yhteen laudan kanssa ja evät ovat erinomaisessa kunnossa. Laudan kunto on 10- eli siinä on etujalan alla pientä painaumaa ländäyksistä, jos oikein tihrustaa. Yleisestihän tuollainen laudan muokkaantuminen kuuluu asiaan ja laudan rakenne on tosi vahva eli tämä lauta ei hajoa ajossa! Lisäksi etujalan alle on tehdas laminoinut korkkimaton, joka pehmentää paitsi alastuloja myös yleisesti ajoa, ja eleisesti voi todeta, että lauta on mukavan tarkka, mutta pehmeä ajossa (flexin tuntee).

Hintaa olisi 467,- sisältäen Nortin Pro Whipille suunnitellun lautapussin ja evät.
Löytyy Espoosta ja numerosta nolla4n0lla823474kak$i

Image
ISOT KUVAT:
https://i.imgur.com/5tiOIWE.jpg
https://i.imgur.com/zxrMhga.jpg
https://i.imgur.com/D04BiRF.jpg
https://i.imgur.com/Wl3sVvg.jpg
https://i.imgur.com/qG1L3nG.jpg
markusf
Advanced Member
 
Posts: 176
Joined: 23.2.2004 23:12

Return to Myydään / For sale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron