Page 1 of 1

KAIKKI KOMMENTOINTI POIS TORILTA + OHJEET

PostPosted: 15.4.2005 17:03
by Vesku
Tervehdys täältä ylläpidosta kaikille!

Tori on palsta, jossa voi ilmoittaa kiteilyyn liittyvää tavaraa myyntiin ilman korvausta tai ilmaista halunsa ostaa vastaavia hyödykkeitä. Tori on tarkoitettu yksityisille henkilöille ja kaupalliset ilmoitukset ovat Maahantuojien ja myyjien palstalla (tämä koskee kaikkia kitekamoihin liittyvää kaupallista toimintaa harjoittavia).

Viime aikoina on alkanut yleistymään tapa kommentoida toisten myynti-ilmoituksia. Se saa loppua nyt. Kiitos! Tulen poistamaan kaikki turhat kommentit, joita ilmestyy ilmoitusten perään. Kaupalliset neuvottelut ja kyselyt käydään suoraan myyjän kanssa, joten MUISTA LAITTAA YHTEYSTIETOSI ILMOITUKSEEN! Tori ei ole keskustelupalsta. Chät sen sijaan on.

Hyvä ilmoitus on ytimekäs selitys myytävästä tuotteesta mieluiten kuvan kanssa:
1. Yksikäsitteinen tuotteen nimi ja malli (linkkejä tuotesivuille ja testeihin)
2. Vuosimalli (virallinen mallivuosi)
3. Kunto (korjattu?) ja ikä (koska hankittu?)
4. HINTAPYYNTÖ
5. Paikkakunta,jossa tavara sijaitsee.
6. Yhteystiedot joko email tai puhelin (YV:tä ei lasketa)

Nämä tiedot nyt ainakin pitäisi ilmoituksesta löytyä. Kun rekisteröidyt ENNEN ilmoituksen jättämistä, voit editoida sitä myöhemmin.

Yleensä on ollut tapana ilmoittaa kaupan teon jälkeen, että tuote on myyty. Näin vältyt turhilta kyselyiltä ja lukijat tietävät, mikä tuote on jo mennyt. Kannattaa siis kysellä vanhempienkin ilmoituksien tuotteita, jos ne ovat edelleen myymättä.

Huom! Kuvan pitää olla jossakin internetissä ja voit laittaa siihen linkin (IMG) ilmoitukseen, jolloin se näkyy sivulla.

OSTAESSASI jotakin, niin ilmoita vastaavat tiedot.

Hyviä löytöjä kaikille!

Terkuin,

VESKU