Page 1 of 1

Myyty

PostPosted: 14.5.2019 10:04
by markusf
About uudenveroinen leija ja reppu myynnissä, kun hommasin patjan ultimaattisiin foilirajakelisekoiluihin :shock: Leija on siis todellakin lähes uudenveroinen, ei kulumia jne. missään ja kankaat siis uudenrapeat! Toimii superhyvin laikkarille, twintipille ja keveytensä ansiosta todella kova pari foililaudan kaveriksi.

Hintaa olisi 650 euroa NYT UUSI HINTA 575!!!. Leija löytyy Espoosta ja numerosta: nollaneljänollakahdek$an23474kaksi.

Leija on single strut eli todella kevyt, joka on 2020-mallin kanssa muuten sama, mutta 2020 on vielä 200 grammaa kevyempi ja lähes 1000 euroa kalliimpi kuin tämä myynnissä oleva.
Kangas on Naishin oma quadtex (quad ripstop) eli normikankaisiin (double ripstop) verrattuna tässä on neljä lankaa kahden sijaan eli kankaasta tulee supervahva ja normaalia jäykempi. Quadtex paitsi jäykistää leijan rakennetta se myös estää kankaiden venymistä. Yleisesti single strut -leijoissa ongelmana on tippien kankaiden läpätys luupatessa jne., Boxer ei näistä kärsi sen rakenteen jäykkyydestä johtuen.

Leijalla ja foililaudalla olen ajanut, kun Larun mittarissa keskituuli oli alle 4ms ja puuskat 4,0-4.3ms, tällä siis pääsee uskomattoman aikaisin ajamaan.
Paitsi että leija toimii erinomaisesti foililla, niin sen hyvän alaväännön takia se sopii mainiosti twintipille ja lainelaudalle.
Leijoissa aina hehkutetaan kelialuetta, mutta oikeasti tämä kestää todella hyvin tuulta, minkä myötä hyppypotentiaali ja hantime ovat kivoja. Sopii helppokäyttöisyyden takia erinomaisesti myös aloittelijalle. Leija on tunnokas, mutta kevyt ohjattava, eikä ole ihme ettei 2020-malli ole muuttunut tästä.

Toimii kaikilla nelinaruisilla puomeilla.

Kaikinpuolin mainio laite, mutta näitä on nyt vain liikaa yhdelle henkilölle 8)

Gleiten.tv. tykkäsi todella kovasti just tästä 12m2-stä. https://gleiten.tv/index.php/video/action/view/v/2999/page/345/

Naishin video Boxerista: https://vimeo.com/260161029

Image
Image
Image
Image

Re: Naish Boxer 12m '19: loistava yleisleija foiliin, TT:lle

PostPosted: 16.7.2019 10:12
by markusf
Tästä pelastus vähätuulisille keleille!

Hintaan 575!!!